Massalt Banden is al bijna honderd jaar  een begrip in Meppel. Het familiebedrijf wordt tegenwoordig geleid door Athanas Bouroutzis.

 

Bijna honderd jaar geleden startte Massalt, op de plek waar nu het Stadskantoor staat, met een sloperij. In de vele decennia die volgden evolueerde het bedrijf tot een volwassen, professionele organisatie die voorzien is van de modernste apparatuur. Later is het bedrijf 2 maal verhuist.

 

Massalt Banden is duidelijk herkenbaar aanwezig aan de Pieter Mastenbroekweg op bedrijventerrein Oevers C. Het is namelijk het enige bedrijf waar de deuren zomers  altijd open staan. Een hartelijke begroeting volgt bij het binnentreden en de verse koffie staat klaar voor iedereen die ons bezoekt.

 

Gezelligheid kent geen tijd lijkt het wel. Niets is echter minder waar. Het informele karakter van Massalt Banden wordt gecombineerd met een goed arbeidsmoraal. Van hard werken zijn ze bij Massalt Banden dus niet vies. Dagelijks worden vele banden verwisseld of worden ze gerepareerd.

 

Voor kleine auto’s of grote auto’s en zelfs scooters en scootmobielen worden van nieuwe banden voorzien. In de moderne werkplaats zwaait bandenspecialist Athanas de scepter. Hij kent van iedere band alle details en geeft daardoor de beste adviezen.

 

Zonder last of ruggespraak. Want in tegenstelling tot de beeldvorming is Massalt Banden niet gebonden aan een merk. Of het nu om Goodyear banden gaat,  Michelin, Hankook, Dunlop, Continental of Bridgestone: ze zijn allemaal verkrijgbaar.

 

Ook de minder bekende merken, die vaak ook wat goedkoper zijn, maken deel uit van het uitgebreide assortiment van Massalt Banden. Behalve de huisspecialiteit kun je bij Massalt ook terecht voor nieuwe accu’s, uitlaten,  velgen , airco service, uitlijnen, koplampen polijsten, bekleding reinigen etc..

Kies voor ons

  • Persoonlijke service
  • Vakmanschap
  • Het beste voor u en uw auto
20201001_112501 (Groot)

Lees meer over Athanas

sdr
© Copyright Massalt Banden